Creëer de perfecte sfeer op uw speciale dag met huwelijkslichtletters

Laat onze lichtletters uw ceremonie opvrolijken

Prachtige lichtletters voor uw speciale dag

Onze bruiloft lichtletters zijn een perfecte manier om een magisch tintje aan uw speciale dag toe te voegen. Met onze prachtige lichtletters kunt u uw initialen of woorden als liefde op de ceremonie plaatsen, en zo de perfecte sfeer creëren voor uw feest. Onze lichtletters zijn er in verschillende kleuren en maten en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt voor een werkelijk uniek effect.

Betaalbare huurprijzen

Onze trouwlichtletters zijn te huur voor €45 per stuk. U kunt ervoor kiezen om ons de op- en afbouw te laten verzorgen, evenals het bezorgen en ophalen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij hanteren scherpe prijzen zodat u uw speciale dag nog specialer en gedenkwaardiger kunt maken.

Kwaliteits- en servicegarantie

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze trouwlichtletters en de service die wij verlenen. Wij garanderen dat onze lichtletters in perfecte staat worden geleverd en dat ze een verbluffend effect hebben op uw speciale dag. Met onze kwaliteits- en servicegarantie kunt u er zeker van zijn dat uw bruiloft er een wordt om nooit te vergeten.

Lichtletters voor een evenementen locatie