Lichtletters huren op jullie bruiloft

Maak jullie bruiloft extra speciaal

Lichtletters huren kan een leuke, unieke aanvulling zijn op elk huwelijksfeest. Of je nu op zoek bent naar een extra vleugje romantiek of wat extra sfeer op de receptie, onze prachtige lichtletters zijn zeker aan aanvulling. Onze Lichtletters zijn een geweldige manier om een feestelijke sfeer te creëren en de gasten de liefde te laten voelen. Bovendien zien ze er geweldig uit.

Breng uw huwelijksvisie tot leven met het huren van onze lichtletters. Onze op maat gemaakte lichtletters zijn perfect om boodschappen als “Liefde” of “Voor altijd” te spellen en maken een gedurfd statement in elke locatie. Van klassieke witte lichten tot zachte warme tinten, onze collectie lichtletters voldoet zeker aan uw esthetische behoeften.

Onze Lichtletters kunnen ook creatief worden gebruikt als onderdeel van het decor van uw ceremonie. Creëer een betoverende setting buiten met een eenvoudige lijn van verlichte initialen of spel woorden als “geluk” of “romantiek” voor een echt romantische achtergrond. Wat jullie ook kiezen, deze schitterende toevoegingen maken elk huwelijksfeest nog specialer!

Onze lichtletters zijn makkelijk te te vervoeren en worden helemaal compleet geleverd. Alleen de stekker nog in het stopcontact en genieten maar! Om kwaliteit en veiligheid te garanderen, zijn al onze lichtletters voorzien van LED’s die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten gebruik. Met onze betrouwbare service, ondersteund door jarenlange ervaring in evenementen branche, kan je erop vertrouwen dat wij probleemloze verhuur verzorgen, zodat jullie droombruiloft werkelijkheid wordt!


Romantische sfeer

Sfeervol

Lichtletters huren is de perfecte manier om jullie huwelijksfeest op te laten vallen! Deze opvallende decoraties creëren een gedenkwaardige sfeer en geven jullie gasten iets stijlvols en unieks om over te praten. Ze zien er niet alleen mooi uit en trekken de aandacht, maar ze stralen ook een warme gloed uit die de ruimte vult met een romantische sfeer.

1 meter hoog

Onze lichtgevende letters zijn verkrijgbaar in een mooi lettertype van maarliefst 1 meter hoog om u precies de look te geven die jullie wensen voor de grote dag. Met onze flexibele leveringsopties kunnen we deze lichtgevende letters overal plaatsen: binnen of buiten, ongeacht de locatie. Ze zullen zeker een hit zijn bij al uw gasten! Wees creatief met kleuren en decoratiethema’s. U kunt zelfs meerdere combinaties van letters maken om lieve woorden als “LOVE” of “HAPPY” te spellen voor een extra speciaal tintje. Lichtletters huren zorgt voor een onvergetelijke trouwervaring die jullie en jullie dierbaren voor altijd zullen koesteren.

Bekijk onze lichtletters

Waarom huren bij Luxe Lichtletters?

Speciale dag

Onze Lichtletters huren voor een bruiloft is een unieke manier om een extra vleugje personalisatie en elegantie toe te voegen aan jullie speciale dag. Onze Lichtletters bieden een prachtige, romantische sfeer en kunnen worden gebruikt om de namen, initialen of zelfs favoriete spreuken van het bruidspaar te benadrukken. Door onze luxe lichtletters bij de receptie te plaatsen, weet jullie zeker dat de gasten geen enkel detail zullen missen!

All-in service

Wanneer jullie onze lichtletters huren voor de grote dag, dan zorgen wij voor de installatie, levering en ophaalservice, zodat jullie niet alle details zelf hoeft te regelen. Met meer dan 250 lichtleters, cijfers en tekens zijn wij jullie graag van diest, zodat je iets volledig unieks kunt creëren voor uw speciale dag.

Lichtgevende letters voegen een extra vleugje klasse en elegantie toe aan elk huwelijksfeest – dus reserveer jullie gewenste lichtleters vandaag. Met onze grote voorraad vindt je zeker iets perfects voor jullie grote dag!

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN BRUILOFT OMRINGD MET BLOEMEN
LICHTLETTERS MARRY ME OP EEN BRUILOFT