Lichtletters huren laat jouw (bedrijfs)evenement stralen

Wil jij lichtletters huren en een persoonlijke en moderne touch geven aan jouw feest, bruiloft of jubileum? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Met verlichte letters van LichtlettersHuren.nl kan jij de ruimte verlichten met jouw eigen woorden. Wat dacht je van het trots tonen van jullie nieuwe titel als MR & MRS? Of het in de spotlight zetten van jouw bedrijfsnaam? Of een mooie boodschap om jouw gasten te verwelkomen? Met LichtlettersHuren.nl kan alles! Laat jouw feest of event shinen met onze verlichte letters!

Lichtletters huren

Wil je de ruimte laten stralen met jouw woorden? Of wil je jouw bedrijfsnaam in de spotlight zetten? Het is mogelijk met LichtlettersHuren.nl! Met verlichte letters geef je jouw feest, bruiloft of jubileum een persoonlijke en moderne uitstraling. Laat iedereen weten dat je trots bent op jullie nieuwe titel: MR & MRS. Of toon jouw boodschap en laat deze letterlijk schitteren!

lichtletters met een vrouw op de voorgrond

Lichtletters inhuren voor (bruilofts)feest

Wil jij jouw feestje in stijl vieren? Dat kan! Lichtletters huren levert een ruim aanbod aan verschillende stijlen en themafeesten, van klein tot groot. Onze missie is om jouw feest tot een succesverhaal te maken. En wat is een feest zonder lichtletters? Bij ons kun je terecht voor lichtgevende letters van topkwaliteit, die gemakkelijk te gebruiken zijn. Je kunt ze ophalen bij onze locatie in Huizen (NH), of zelfs laten bezorgen. Kortom, met onze lichtletters zet je de perfecte sfeer op jouw feestje.

Hoe werkt het?

Ga voor de ultieme lichtsensatie en creëer jouw eigen unieke uitstraling! Ontdek onze fantastische lichtletters met een paar simpele klikken. Klik hier voor onze prijzenpagina en je bent helemaal up-to-date wat betreft prijzen en informatie. Met meer dan 250 lichtletters, cijfers en tekens hebben wij altijd beschikbaarheid.

Onbezorgd huren

Bij ons hoef je geen borg te betalen als je kiest voor bezorgen & ophalen, kom je ze zelf ophalen dan betaal je een borg van € 100 en huur je onze fantastische lichtletters voor +/- 3 dagen. Je kunt ze bijvoorbeeld van vrijdag tot en met zondag huren, hiervoor berekenen wij 1 huurtdag.  Wil je de lichtletters liever zelf ophalen? Geen probleem, kom gerust langs tussen 09:00u en 17:00u op doordeweekse dagen (behalve op feestdagen). Maar als je het makkelijker vindt, dan komen wij de lichtletters bij jou bezorgen en ook weer terugbrengen. Dit doen we al vanaf €0,60 per gereden kilometer voor de bezorging en retour.

Lichtletters voor allerlei evenementen

Voor een unieke touch op jouw evenement kan je bij ons alle letters, cijfers en tekens huren. Onze prachtige houten lichtletters met stevige voet zijn overal te plaatsen. Extra versteviging nodig? Geen probleem wij nemne het graag voor je mee. En als je op zoek bent naar iets speciaals, hebben we ook nog stellingen om de lichtletters mooi boven elkaar te plaatsen en eventueel ook nog met dimbare lampjes. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus ga voor optie die perfect passen bij jouw event!

Plaatsing en aansluiten

Wij werken met energiezuinige lichtletters! Slechts één stekker en je bent klaar om ze aan te sluiten. Zet ze ergens droog en vlak, en geniet van het warme witte licht dat je kunt dimmen. En als je liever kleur wilt, passen we dat graag voor je aan! Perfect voor een leuke sfeer en mooie plaatjes, zelfs als het donker wordt.

Alles onder één dak

Zit je in de romantische mood voor een huwelijksaanzoek, maar blijkt de stroom niet in de buurt te zijn? Geen probleem! Wij hebben naast onze betoverende lichtletters ook een aggregaat te huur. En dat is niet alles! Maak je event helemaal spetterend met onze andere unieke en professionele diensten:

Ontvang direct een vrijblijvende offerte

Een offerte aanvragen is bij ons erg eenvoudig, stuur ons een mail met je wensen en je ontvangt binnen no-time een persoonlijke kosten indicatie op maat. Deze offerte is geheel vrijblijvend!  Ben je tevreden met onze offerte? Dan kun je deze simpelweg accepteren door onze mail te beantwoorden. Maar ook als je nog vragen hebt, of specifieke wensen, staan wij voor je klaar. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij tevreden bent!