Lichtletters huren op je verjaardag

Maak van je verjaardag één groot feest

Wanneer je een verjaardagsfeest organiseert, is het toevoegen van een uniek vleugje licht met LED-letters de perfecte manier om het onvergetelijk te maken. Het huren van lichtletters is de perfecte manier om je verjaardag een extra uitstraling te geven.

Onze lichtletters zijn wit van kleur en zijn van hout gemaakt. Door ons prachtige lettertype en ronde vormen huur je bij ons de mooiste lichtletters van Nederaland. Onze luxe lichtletters creëren prachtige effecten wanneer ze oplichten, waardoor ze geweldig zijn voor fotografie en video’s. En het beste van alles – ze zijn gemakkelijk te vervoeren en op te zetten! Je kunt ervoor kiezen om de lichtletters zelf te komen ophalen in ons magazijn of dat wij ze komen bezorgen en installeren en vervolgens weer ophalen. Met meer dan 250 lichtletters, cijfers & tekens kunnen wij elke combinatie aanbieden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dus wanneer je een opvallende toevoeging aan uw volgende verjaardagsfeest nodig hebt, huur dan onze prachtige lichtletters? Het zal een onvergetelijke ervaring zijn voor alle gasten!


LICHTCIJFERS 50 OP EEN VERJAARDAG

Happy Birthday

Lichtletters inhuren

Laat je verjaardag opvallen met onze lichtletters! Verjaardagen zijn altijd een speciale gelegenheid en of je nu de eerste verjaardag van uw kind viert of de 60ste van een dierbare, je kunt het naar een hoger niveau tillen met onze prachtige lichtletters. Ze zullen niet alleen een extra vleugje stijl toevoegen, maar ook een leuke en feestelijke sfeer creëren die de verjaardag nog gedenkwaardiger zal maken.

WIj zijn erg flexibel

Je kunt onze lichtletters huren voor 1 dag of voor een heel weekend, wij hebben een zeer grote voorraad van letters, cijfers en tekens, zodat je precies kunt vinden wat je nodig hebt. Maak uw feest leuker met onze andere opties zoals harten of cijfers. Welke optie je ook kiest, je gasten zullen dol zijn op hoe mooi en indrukwekkend deze decoratief toevoeging eruitziet. Je kan ze uiteraard ook op je locatie laten bezorgen, zodat je ze gemakkelijk kunt laten opstellen en installeren zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van het feest!

Onze luxe lichtletters zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor elk verjaardagsfeest. Of het nu de naam van de eregast is of gewoon een eenvoudige “HAPPY BIRTHDAY,” deze speciale toevoeging zal iedereen zich gewaardeerd laten voelen en laten zien hoeveel aandacht er is besteed aan het plannen van de speciale dag. Wacht dus niet – huur vandaag nog lichtletters en zorg ervoor dat jouw feest zich onderscheidt van alle andere!

Bekijk onze lichtletters

Feest

Unieke sfeer

Lichtletters creëren een unieke sfeer op elk verjaardagsfeestje! Ze zijn een geweldige manier om een vleugje schittering en verfijning toe te voegen – en niet te vergeten veel plezier en festiviteiten. Je kunt lichtletters huren voor je volgende verjaardagsfeest om het evenement echt onvergetelijk te maken.

Groot assortiment

Ons assortiment omvat alles van traditionele witte lichten tot levendige roze en blauwe die echt opvallen! Het huren van lichtletters is een betaalbare optie die je gemoedsrust geeft. Je hoeft zich geen zorgen te maken over installatie of onderhoud – wij regelen het allemaal voor jou! Bovendien staat ons vriendelijke team altijd klaar om advies en hulp te bieden als dat nodig is.

Breng uw speciale gelegenheid tot leven met lichtletters van ons! Of het nu een bruiloft, jubileum of verjaardagsfeest is – het huren van lichtletters brengt zeker vreugde en opwinding bij alle aanwezigen. Met hun prachtige verlichting creëren ze een magische sfeer die perfect is om in stijl te vieren.

Reserveer onze lichtletters
LICHTCIJFERS 30 OP EEN VERJAARDAG
LICHTLETTERS EN CIJFERS OP EEN VERJAARDAG VAN EEN MEISJE